KingsIsle Забавления стартира Wizard101

2-ри септември, 2008

KingsIsle Забавления стартира Wizard101 виртуално училище съветник Сега заседава

[ [**] Tweens се вземат най-доброто им правописа леене съоръжения и бързам на разстояние до училище … Съветник за училище, е това. Online Entertainment компания KingsIsle Entertainment, Inc официално отвори врати на дългоочакваното си Wizard101 виртуалния свят, един магически 3D среда, в която се стремят магьосници се събират за приключения с приятели и спаси света от същества като тиква с глава жътва Господ и един на име зомби Wormguts.

Майкъл Лафърти на GameZone коментира, Играта е напълно приятен, която се изцежда един млад чувство за развлечение и вълнение … KingsIsle е на път да имат удостоверение заглавие хит. [ /[**]

Джо Blancato на GiantRealm каза: дете, насочени [масова мултиплеър онлайн игра], че е очарователна брадата на разстояние от всеки, който го играе, независимо от възрастта. [ /[**]

Предназначен за предварително тийнейджъри и привличане на по-широка аудитория на семействата и традиционни геймъри, Wizard101 функции магическо приключение и геймплей карти стил. Играчите се запишат в Ravenwood училище за магически науки и започва курс на правописа проучване. Веднага след пристигането на съветника училище са подслушвани от директора да помогнат за спасяването на училището от един ренегат учител, който е изчезнал, но изглежда, че зад някои мистериозни събития. Wizard101 характеристики включват:

Обширна магически 3D светове, всеки със собствената си творческа тема като феодални провинции, управлявани от крави Samoorai или древен египетски вдъхновени от земята, където ценните реликви са carted на разстояние от кучета от друг свят. Повече от 101 подбрани заклинания, които идват да кино живот, докато играчите се научат да призове същества като Ninja прасета и един елф във вид на дребно старче, че кадрите с по една дъга и душове опоненти със злато. Седем различни училища на магия, всеки със собствен уникален стил и опит геймплей. Възможността да се приемат магически домашни любимци, като с летящ дракон или пакостлив имп. Голямо разнообразие от съоръжения и аксесоари за персонализация аватари съветници. Пъзели и мини-игри, които предизвикателство играчи и да се осигури място за отдих и подмладяване след дуел.

Wizard101 е съвместна игра стил подкрепя среда, в която играчите се възползват от съвместната работа в приключение куестове и по-ниско ниво символи могат да играят заедно с по-високи такива ниво. А тристепенна система за чат и предварително определени генератор характер името създаде сигурно общество за по-младите играчи. Играта не съдържа кръв, и герои Дон т да умре, ако те са победен в дуел на магията-те просто да отидете до безопасна зона в учебното заведение да си възвърне здравето. Арена предоставя място за по-традиционни геймъри да демонстрират своите играч срещу играч на правописа леене умения. Wizard101 е безплатна за игра, с напреднала възпроизвеждането на съдържание, достъпен чрез абонамент в размер на $ 9,95 на месец. Отстъпки са налични за шест месеца и една година абонамент. За ограничен период от време с 12 месечен абонамент може да бъде закупен за $ 60. Подарък за абонамент се очаква да бъде на разположение онлайн скоро. За да играете, PC потребителите могат просто да отидете да http://www.wizard101.com? Рейтинг от Entertainment Software Рейтинг съвет е в ход.

Коментарите са изключени.