Приказки от Aion – Проникване – Глава трета

31ви август 2009 година

Приказки от Aion – Пет части измислена история – # 3 [/[** ]

Приказки на Aion е петият част измислена история написана от Майкъл Лафърти в GameZone. Тя проследява историята на двама герои, един Elyos и един Asmodian, тъй като те се движат през по света и в едно бойно поле, където се сблъскват състезания .. Това е лично пътуване за всеки? Esala? Ayni, на рейнджър Elyos и Korasai, на Asmodian spiritmaster? от тяхното повторно пробуждане в света, за да са съгласни да кои са те и какво е мястото им в разкъсани земя .
?

[[ **] Първият центрове история на Esala? ayni като тя започва да се реализира това, което и които тя наистина е, с всяка стъпка в землището на Poeta разкрива все повече и повече за нея природата и нейното място в обществото Elyos. Втората история се за историята на една Asmodian и неговите пътеки и мисли чрез Неговото възнесение на Дейва. Историята продължава три пътя, изтъкани от ayni .

? Esala

Глава 3? Проникване

С всеки изминал ден, тази война с Asmodae прави по-малко смисъл. Аз не знам дали наистина съм се чувствал по този начин преди или дали времето си в Poeta отвори очите си отново. Но това изглежда малко значение. А сега, изглежда, не са доволни да се бият в бездната, но вместо това ние сме с помощта рифтове, че са започнали да се появяват да влязат земите им и да ги убие бавно. Кога ще го всички крайни? Когато има само едно състезание, останали в разбитите останки от това, което някога е бил славна планета? Ако това е така, какво ще се получи и по-важното е, какво ще се загуби ?

Esala? Ayni затворени дневника и след това го поставя в заключване на полето, той затваряне и завъртане на ключ за печат в книгата. Това, от своя страна, да се съхранява в частния си банков трезор. Някои мисли са най-добрите не говори на висок глас, но все пак, не е известна утеха в тях да запише.

Е почти време да отида.

От завръщането си в редиците на Daevas, поръчките бяха дошли бързо и яростно, всяка задача изграждането на работата си, уменията си с лък и ножове ръководни пътя тя е като. И сега това? едно проникване ред в Asmodae да търсят заместник генералния бригадирът и да го убеди да се върне в потока на Етер с хората му. Земите на Asmodians са нещо, което тя не очаква да види, най-малко толкова скоро, и там е трепет в сърцето си над това търсене.

И все пак, че е слуга на народа си, един служител на Серафим лордовете и тя е чест-длъжни да служим. Всичко за е напомняне, че от ярко оцветени брони тя носеше на крилата, които са били призовани да дадат нейния полет. И все пак, нещо вътре усети, че това е някак погрешно, а не начина, по който е трябвало да бъде. Твърде много гняв, много болка, а войната е константа, която изглеждаше да бъде на шофиране по-дълбоко в нея присъди.

?

Нейният покълнали крила и тя възлезе на залива на Eltnen комплекс крепост, ума си разнесъл от водопади и нежна струя в долината по-долу. Тя знаеше, че разривът се е появил, връзка между Elysea и Asmodae. Тя не може да бъде отворено за дълъг и тя трябва да се определят най-скоро да я хвана. В рифтове са аномалии, още едно доказателство, че светът е вън от равновесие.

След дневник е била съхранявана в архива на прекъснато крепостта Тауър, тя фигурира върху нея работа. В полумрак от началото сутрин, тя се плъзна надолу в Manduri горите и след това избяга на юг, през тунела, прорязано от рок и върху пустинята близо до Ruberein пустиня. В пустинята е коварните място с животни, които биха лесно атака непредпазливи пътници. Esala? Ayni е всичко друго, но непредпазлив. Asmodian нападателите са били забелязани в района напоследък, така че дори като се затича, я носи в ръка и е готова за неприятности.

Сутринта изгрев извади началото на топлинната енергия, която бързо се абсорбира от пясъците на пустинята и изпратени обратно в блестящо вълни. Все пак, тя се съхранява на, преминаващи широка област на Drakes нарича дом и след това завой на запад до път по едно кратко стена скала. На платото над пясъчни етаж видяла син пламък и знаех, че това е разрив. Тя мащабирани скалите и се обърна към разрив, чувство за бучене и енергетиката отхвърли от портала, танци през кожата си, създавайки изтръпване.

Esala? Ayni readied си остриета; не е имало казвам това, което тя може да намери от другата страна, когато тя материализира някъде в Asmodae. След това тя влезе в разрив.

Имаше завъртете от цветове, които бързо се прибра напълно черен, а след това, като че ли вървят през мъглата към един далечен обект, светът от другата страна на разрив започва да форма. На пръв цветовете са непрозрачно и заглушава, но с всяка изминала секунда те стават по-ярки, по-отчетливи фокус и жива.

Тя беше подготвена за света, за да бъдат значително по-различни? Това беше в края на краищата, Asmodae. Но в действителност, това не е много по-различно от мястото, където тя е просто забравена. В момента на ден като че ли са се променили, въпреки че от средата на сутринта да се смрачава, но различна от тази

Коментарите са изключени.